Nieuw document aanmaken

Zo maakt u een nieuw document aan:

1. Ga naar Beheer - Document - Nieuw document.
  2. Klik op Nieuw.
  3. Voer een Titel voor het document in.
  4. Geef de Datum, Auteur, Onze referentie en eventueel Project van het document aan.

5. Selecteer het Type document, Programma en Documentsjabloon en verander eventueel de Status.
  6. Voer desgewenst een tekst in op het tabblad Hoofdtekst en Notitie.
  7. Voer relaties of medewerkers in op het betreffende tabblad.
    U kunt dit punt ook overslaan en een selectie maken met behulp van de wizard die geopend wordt wanneer u op Aanmaken/samenvoegen klikt.
  8. Klik op Aanmaken/samenvoegen om het document aan te maken.

U hebt nu een nieuw document aangemaakt. Het document is nu beschikbaar in de documentenlijst en op het tabblad Document bij de geselecteerde relatie(s)/medewerker(s).

Meer informatie over het aanmaken van documenten:

Wizard voor het koppelen van relaties aan een document

Wizard voor het koppelen van medewerkers aan een document

Meer informatie:

Venster Documentsjablonen

Nieuw documentsjabloon aanmaken

Over documenten

Eigenschappen voor de documentenkaart

Documentenlijst

Over documentsjablonen