Projectenlijst

De projectmodule is opgezet met projectwerk in gedachten. Hier kunt u nieuwe relaties, orders, activiteiten etc. op de verschillende tabbladen van het artikelregister aanmaken. Deze module is nauw verbonden met de andere modules in het programma, waardoor u zelf kunt bepalen of u projectgericht wilt werken of niet.

De projectenlijst geeft een overzicht over alle geregistreerde projecten.

Uit de afrollijst rechtsbovenaan het venster kunt u de Status van de projecten filteren.

U opent de projectenlijst vanaf de projectkaart door op de knop Lijst te klikken.

De projectenlijst opent ook vanuit de geïntegreerde modules wanneer u de projecten koppelt.

In de gebruikerinstellingen voor Project kunt u de optie Open de projectenlijst automatisch bij het openen van de projectkaart selecteren om de projectenlijst te openen wanneer u de projectkaart opent.

Meer informatie:

Projectregister

Over de projectmodule