Projectregister, tabblad: Documenten

Op het tabblad Documenten kunt u documenten aanmaken die met het project te maken hebben. U hebt de mogelijkheid om hetzelfde document naar meerdere relaties, die betrokken zijn bij het project, te sturen. In dat geval klikt u op de knop Document samenvoegen in het venster Nieuw document.

Houd er rekening mee dat wanneer u de koppeling naar een document in het project verwijdert, hierbij het document niet van uw computer wordt verwijderd; alleen de koppeling met het document wordt verbroken.

Tip! In de afrollijst Selectie kunt u aangeven van welk type Microsoft-document u een overzicht in de lijst wilt hebben. Dit filter geeft u de mogelijkheid om alle documenten te zijn (Alle), of documenten die aangemaakt zijn in Microsoft Excel, PowerPoint, Project of Word.

Met behulp van deze knop kunt u documenten importeren. Meer informatie vindt u in Documenten importeren.

Meer informatie over het aanmaken van documenten vanuit dit tabblad vindt u in Relatiebeheer, tabblad: Documenten.

Meer informatie:

Projectregister

Relatiebeheer, tabblad: Documenten