Bedrijfsgegevens/Adres

In dit venster ziet u de gedetailleerde gegevens van Websitegegevens ophalen vergeleken met een bestaande of mogelijke klant in het relatieregister. Ieder veld laat zien wat er geregistreerd is in het relatieregister bij Relatieoverzicht in het overeenkomstige veld Ontvangen gegevens die worden geïmporteerd onder Resultaat.

De berichten kunnen op één van de volgende manieren behandeld worden:

Klik op Afwijzen wanneer u het bericht wilt negeren, en die vervolgens uit de database te verwijderen.

Klik op Relatielijst om de import aan een bestaande relatie te koppelen.

Klik op Nieuw om een nieuwe relatie aan te maken in het relatieregister op basis van de import.

Klik op Importeren om het relatieregister met de nieuwe gegevens uit het bericht bij te werken.

Hieronder vindt u meer informatie over deze opties.

Zo past u een import aan:

1. Vergelijk de gegevens van het Relatieoverzicht met de Ontvangen gegevens.
  2. Bepaal welke teksten moeten worden bijgewerkt in het relatieregister bij Resultaat.
    Indien geen van de voorstellen gebruikt kunnen worden, kunt u de gegevens ook direct in het veld invoeren.
  3. Herhaal de bewerking in alle tabbladen: Bedrijfsgegevens, Adressen en Meerinformatie (alleen voor activiteiten).
  4. Klik op Importeren.

Het relatieregister is bijgewerkt met de informatie van de import.

Zo koppelt u de import aan een bestaande relatie:

1. Klik op Relatielijst.
  2. Selecteer de relatie waaraan u de import wenst te koppelen.
  3. Klik op OK.
  4. Neem alle velden door en pas de import aan zoals hierboven beschreven.

Het bericht is gekoppeld aan de opgegeven relatie.

Zo maakt u de klant aan als nieuwe relatie:

1. Klik op Nieuw.
  2. Neem alle velden door en pas de import aan zoals hierboven beschreven.

De klant is aan uw relatieregister toegevoegd.

Meer informatie:

Aan de slag met uw website

Websitegegevens ophalen