Aanmelden bij WorldPay

In het onderstaande gedeelte treft u een overzicht aan van alle stappen die u dient te nemen om met WorldPay aan de slag te gaan, als betalingsmethode voor uw webshop in Mamut Business Software.

Overzicht - Installatie van WorldPay voor uw webshop:

1. Installeer de laatste versie van Mamut Business Software.

2. Vul het aanmeldingsformulier voor WorldPay in.

3. Stuur de vereiste documentatie naar WorldPay.

4. Zodra uw aanmelding is goedgekeurd, zal WorldPay een handelsrekening ("Merchant account") voor u openen. Daarnaast ontvangt u een Installatie-ID.

5. Voer de Installatie-ID in bij Website-instellingen op het tabblad Betalingsservice.
    Let op!
    Selecteer de optie Alleen voor testdoeleinden.

6. Publiceer uw website.

7. Test uw webshop door zelf een artikel te bestellen, waarbij u een creditcard gebruikt als betalingsmethode. Indien de order verwerkt wordt zoals deze verwerkt zou moeten worden en de testtransactie werkt, kunt u een Activeerrapport bij WorldPay invullen om uw echte "rekening" te activeren.

8. Start Mamut Business Software en deselecteer Alleen voor testdoeleinden in de Website-instellingen op het tabblad Betalingsservice.

9. Publiceer uw website.

WorldPay zal uw website afkeuren/goedkeuren. Indien uw website goedgekeurd is, kunt u beginnen met het aannemen van bestellingen die per creditcard worden betaald.

Meer gedetailleerde informatie vindt u hier.

Meer informatie:

Worldpay

Stap voor stap handleiding om WorldPay te installeren

Website-instellingen - Betalingsservice

Creditcardgegevens