Website registratie 4/4

Hier kunt u uw domeinnaam aan uw website koppelen of ontkoppelen.

Mamutwebsite : Het adres van uw website is al ingevuld.

Domein: Voer de domeinnaam in.

Mijn domein wordt geleverd door Mamut/Active 24: Selecteer deze optie indien u een domeinnaam hebt welke wordt geleverd door Mamut /Active 24. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Active 24 in.

Mijn domein wordt al geforward naar <naam>: Selecteer deze optie indien de domeinnaam die u in het veld Domein hebt ingevoerd, al naar uw website verwijst.

Domeinkoppeling verwijderen: Deze optie is alleen actief indien uw domeinnaam van Mamut/Active 24 al aan uw website is gekoppeld. Selecteer deze optie indien u de koppeling wenst te verwijderen.

Tip! Indien u een domeinnaam aan uw website wilt koppelen, maar u heeft de benodigde informatie niet bij de hand, kunt u deze stap overslaan door op Sluiten te klikken. U kunt de koppeling op een later moment uitvoeren via de knop Domein koppelen/ontkoppelen via E-commerce - Website-instellingen - Beheer. Meer informatie vindt u in Beheer.

Meer informatie:

Aan de slag met uw website

Website registratie 1/4

Website registratie 2/4

Website registratie 3/4

Beheer