Beheer

Op het tabblad Beheer, onder website-instellingen, bevinden zich de functionaliteiten voor het registreren en afmelden van uw website en het koppelen en ontkoppelen van een domein.

Website registreren: Via de wizard voert u bedrijfs- en contactgegevens in en bepaalt u hoe uw website zal heten.

Registratie opheffen: Klik hier om uw eerder geregistreerde website af te melden. Houd er rekening mee dat uw website van de server wordt verwijderd en dat uw statistieken en orders verloren zullen gaan.

Domein koppelen/ontkoppelen: Indien u een domeinnaam van Mamut/Active 24 aan uw website wenst te koppelen klikt u hier. U gebruikt deze knop tevens om de koppeling met de domeinnaam te verwijderen. Meer informatie over dit venster, welke tevens onderdeel is van het registratieproces in Website registratie 4/4.

Meer informatie:

Website-instellingen

Aan de slag met uw website

Over de inhoud op uw website

Website registratie 4/4