Import vanuit Excel

Het is mogelijk om relaties en artikelen met behulp van Microsoft® Excel® naar Mamut Business Software te importeren. Om de wizard hiervoor te openen gaat u naar Bestand - Import - Import/Export - Import vanuit Excel. Voordat u de import start moet u een Excel-bestand aanmaken met de gegevens die u naar Mamut Business Software wilt importeren. Dit bestand dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Zodra het Excel-bestand is aangemaakt kunt u de wizard starten. Deze zal u stapsgewijs helpen met de import.

Meer informatie:

Mamut Import/Export

Import/Export (csv-bestanden)