Import/Export (csv-bestanden)

Csv-bestanden zijn kommagescheiden (*.csv) bestanden welke als tekst- of Excel-bestand kunnen worden geopend. De gegevens die u in Mamut Business Software wilt importeren via deze bestanden dient aan specifieke formaten te voldoen. Meer informatie over de bestandsformaten voor het importeren en exporteren van csv-bestanden vindt u in Beschrijving van CSV-bestandsformaten. U start Mamut Import/Export voor csv-bestanden in Mamut Business Software via Bestand - Importeren - Import/Export of Bestand - Exporteren - Import/Export. Het is ook mogelijk om op het programmapictogram Mamut ImportExport.exe in de map waarin u Mamut Business Software hebt geïnstalleerd te klikken.

Inloggen in Mamut Import/Export

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u ook voor Mamut Business Software gebruikt om in te loggen. Klik Volgende om Mamut Import/Export te starten. Mamut Import/Export vereist het gebruik van een wachtwoord. Indien u geen gebruik maakt van een wachtwoord in Mamut Business Software dient u deze aan te maken in de gebruikersinstellingen of vraagt u om hulp van uw systeembeheerder.

Wachtwoord vergeten?

Indien u uw wachtwoord vergeten bent en onze hulp wenst om in het programma in te loggen, neem dan contact op met het Mamut Supportcenter om een schema toegestuurd te krijgen voor identificatie. Dit is nodig om u en andere gebruikers te beschermen tegen misbruik. Zodra u dit formulier hebt ingevuld, faxt u deze naar het Mamut Supportcenter op 0900 - 444 66 67. Één van onze consulenten zal dan contact met u opnemen en u helpen in het programma in te loggen.

Let op! U dient achter uw computer te zitten zodat wij u kunnen helpen. Wanneer er sprake is van een gebruikersfout is het mogelijk dat hier kosten aan zijn verbonden.

Meer informatie:

Mamut Import/Export

Gegevens importeren

Gegevens exporteren

Import vanuit Excel

Overzicht CSV-formaten

Beschrijving van CSV-bestandsformaten