Meerdere kopieën van facturen afdrukken

Bij de Bedrijfsinstellingen kunt u aangeven hoeveel kopieën van facturen u wilt maken bij facturering.

Tip! Het is mogelijk om facturen die zijn aangemaakt en boekstukken die zijn verwerkt naar het grootboek, alsnog te bewerken. Het doel van deze functionaliteit is om gebruikers in staat te stellen om de meest belangrijke elementen van verwerkte facturen en boekstukken te bewerken zonder dat deze gecrediteerd of teruggeboekt hoeven te worden. Meer informatie over deze functionaliteit vindt u in Bewerk verwerkte facturen en boekstukken.

Zo bepaalt u het aantal kopieën van facturen:

1. Ga naar Beheer - Instellingen.
  2. Klik op Bedrijf.
  3. Open het tabblad Module-instellingen en klik op de knop Offerte/Order/Factuur.
  4. Ga naar het tabblad Afdrukken.
  5. In het veld Aantal exemplaren kunt u aangeven hoeveel kopieën u wenst.
  6. Klik OK.

De volgende keer dat u een factuur afdrukt, krijgt u het aantal kopieën dat u hier hebt ingesteld.

Meer informatie:

Factureren/Facturen afdrukken

Bedrijfsinstellingen voor Offerte/Order/Factuur