Nieuw klantabonnement aanmaken

Een Klantabonnement is een afspraak/overeenkomst met een klant. Alle klanten die moeten worden gefactureerd op basis van een abonnement moeten aan het abonnement worden gekoppeld.

Zo maakt u een nieuw klantabonnement aan:

1. Ga naar Beheer - Order/Factuur - Abonnementsfacturering.
  2. Klik op de knop Klantabonnementen.
  3. Klik op Nieuw.
  4. Selecteer de betreffende klant uit de klantenlijst en klik op OK.

5. Selecteer het abonnement waaraan u de klant wilt koppelen uit de afrollijst Abonnement.
  6. Voer een Status in als het abonnement later Actief moet worden gemaakt en niet meteen.
  7. Voer de Startdatum in als deze afwijkt van de huidige datum en voer eventueel een Einddatum in als deze al is overeengekomen.
  8. Klik op OK.

Het klantabonnement is aangemaakt.

Meer informatie:

Klantabonnementen

Nieuw abonnement aanmaken

Over abonnementsfacturering