Nieuw abonnement aanmaken

In het abonnementsvenster kunt u abonnementen aanmaken of wijzigen.

Voer een naam voor het Abonnement en eventueel een Omschrijving van het abonnement in.

Abonnementsstatus: Hier geeft u aan of het abonnement actief is.

Frequentie: Hier stelt u de periode waarvoor het abonnement geldt in. Dit kan een bepaalde periode zijn of een vaste datum. Indien de gewenste frequentie niet in de afrollijst staat, kunt u met de rechtermuisknop op de afrollijst klikken en dan voor Standaardregister wijzigen kiezen. U kunt nu een nieuwe frequentie aanmaken door op Nieuw te klikken. Geef een naam op voor de frequentie en kies de gewenste periode.

Frequentiebereik: Kies wanneer het abonnement zal beginnen.

Betalingsvoorwaarden: Selecteer de betalingsvoorwaarden die u wenst te gebruiken voor dit abonnement. Dit zal worden overgenomen in de order/factuurmodule.

Onze referentie: Hier kunt u aangeven welke medewerker in uw bedrijf verantwoordelijk is voor het abonnement.

Referentie: Hier kunt u een referentiecode invoeren die later gebruikt kan worden om abonnementen te beheren of te filteren.

In de tabbladen kunt u overige informatie invoeren:

Meer informatie:

Het abonnementsregister

Nieuw klantabonnement aanmaken

Over abonnementsfacturering