Orders verwerken die uit het administratiesysteem zijn opgehaald

U kunt orders vanuit Mamut Business Software ophalen en deze in Mamut Kassa verwerken. Meer informatie over de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om dit te doen vindt u hier.

Let op! Indien een niet-verwerkte order in Mamut Business Software wordt gewijzigd nadat de betaling in Mamut Kassa is geregistreerd en voordat u de dagafsluiting uitvoert, zal tijdens de dagafsluiting een nieuwe order worden aangemaakt en gefactureerd. De order in Mamut Business Software blijft een niet-verwerkte order.

Zo verwerkt u orders die uit het administratiesysteem zijn opgehaald:

1. Klik op de knop Klant.

2. Klik op de naam van de klant waarvan u een betaling wilt registreren.

3. Klik op Meer informatie.

4. Klik op Orders ophalen.

5. Selecteer de betreffende order en klik Selecteer.

6. Indien gewenst kunt u de order wijzigen, bijvoorbeeld door artikelregels toe te voegen of de prijs te wijzigen.

7. Klik op Betaling.

8. Selecteer de betalingswijze.

9. Voer het bedrag in.

10. Selecteer Bon.

De order is nu verwerkt en betaald. Standaard wordt nu het wisselgeld weergegeven en de bon afgedrukt.

Meer informatie:

Over uit het administratiesysteem opgehaalde orders

Dagafsluiting

Instellingen - Kassabon