Dagafsluiting

Indien u de instelling Kassaopmaak wordt altijd gevolgd door een dagafsluiting geactiveerd hebt onder Beheer - Instellingen - Dagafsluiting wordt de dagafsluiting automatisch gestart na het voltooien van de kassaopmaak. U kunt in dat geval beginnen bij stap 3 hieronder.

Zo maakt u een dagafsluiting:

1. Klik op Beheer.

2. Klik op Dagafsluiting (Z-rapport). De wizard wordt gestart.

3. Klik op Volgende.

4. Geef indien er meerdere kassaopmaken zijn uitgevoerd sinds de laatste dagafsluiting, aan welke meegenomen moeten worden door deze in de lijst te selecteren.

5. Klik op Volgende. De dagafsluiting wordt gecontroleerd.

6. Klik op Sluiten.

De dagafsluiting is voltooid.

Meer informatie:

Over dagelijkse routines

Over beheer in Mamut Kassa

Instellingen - Dagafsluiting