Over uit het administratiesysteem opgehaalde orders

U kunt orders vanuit Mamut Business Software ophalen en deze in Mamut Kassa verwerken. Om de orders op te kunnen halen moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

Het ophalen van de orders voert u uit door op de knop Orders ophalen te klikken vanuit het klantenvenster in Mamut Kassa. Door op deze knop te klikken zal het systeem alle niet-verwerkte orders voor de betreffende klant ophalen. Dit geldt voor orders die niet zijn voldaan sinds de laatste dagafsluiting.

U kunt met één order per keer werken. Zodra u een order hebt geselecteerd worden alle artikelregels als normale artikelregels in het venster weergegeven. U hebt de mogelijkheid om de order te wijzigen door artikelregels toe te voegen of bijvoorbeeld de prijs te wijzigen.

Let op! Indien een niet-verwerkte order in Mamut Business Software wordt gewijzigd nadat de betaling in Mamut Kassa is geregistreerd en voordat u de dagafsluiting uitvoert, zal tijdens de dagafsluiting een nieuwe order worden aangemaakt en gefactureerd. De order in Mamut Business Software blijft een niet-verwerkte order.

De gebruikers kunnen toegang krijgen tot deze functionaliteit via het venster Gebruikersbeheer.

Meer informatie:

Orders verwerken die uit het administratiesysteem zijn opgehaald

Dagafsluiting

Gebruikersbeheer