Over rapporten

U vindt de rapporten onder Beheer. Om toegang tot de rapporten te krijgen dient u de rechten van de supergebruiker te hebben. De systeembeheerder kan de toegang via het Gebruikersbeheer vaststellen.

Wij raden u aan om bekend te raken met de rapporten die in het programma beschikbaar zijn. Selecteer een rapport voor meer informatie over de inhoud hiervan.

U kunt aangeven of u het rapport direct wenst af te drukken of dat u eerst een afdrukvoorbeeld wenst te zien met behulp van de afrollijst. De rapporten zijn dusdanig gemaakt dat deze op de bonprinter afgedrukt kunnen worden.

Het is niet mogelijk om rapporten aan te passen.

Meer informatie:

Rapport afdrukken

Over Mamut Kassa

Gebruikersbeheer