Automatisch uitloggen

Door de functionaliteit Automatisch uitloggen te activeren, kunt u het systeem dusdanig opzetten dat u, na het voltooien van een verkoop, automatisch wordt uitgelogd uit het systeem. Meer informatie over het registreren van verkopen vindt u hier. Dit is een handige functionaliteit indien u de kassafunctionaliteit niet vaak gebruikt, en wilt voorkomen dat onbevoegden de gegevens in uw kassasysteem kunnen bekijken.

Zo activeert u het automatisch uitloggen:

1. Open de map waarin u Mamut Kassa hebt geïnstalleerd. De locatie van deze map is afhankelijk van uw versie van Windows:

Windows XP®: C:\Documents and Settings\All Users\Public Mamut.
    Windows Vista® en Windows 7®: C:\Users\Public\Public Mamut.

2. Binnen de map klikt u met de rechtermuisknop op settings.config en open het bestand met Kladblok.

3. Wijzig de regel <add key="AutoLogOff" value="False" /> naar <add key="AutoLogOff" value="True" />.

4. Sluit het bestand en klik op Ja wanneer u wordt gevraagd of u de wijzigingen wenst op te slaan.

5. Herstart Mamut Kassa om de wijziging te activeren.

U wordt nu automatisch uitgelogd wanneer u een verkoop hebt voltooid.

Meer informatie:

Over verkopen

Over betalingen ontvangen