Over verkopen

Alle processen die verbonden zijn aan het registreren van een verkoop worden vanuit hetzelfde venster aangestuurd. Het venster wordt vanuit de kassa gebruikt, door middel van een touchscreen, een toetsenbord of een combinatie van deze.

Het registratievenster kan worden aangepast door sneltoetsen in te stellen. Dit doet u via Beheer - Instellingen - Invoeren verkoop. Het venster kan ook per gebruiker aangepast worden via Beheer - Gebruikersbeheer.

Tip! U kunt de functionaliteit Automatisch uitloggen activeren indien u, na het registreren van een verkoop, automatisch uit het programma wordt uitgelogd. Dit is een handige functionaliteit indien u de kassafunctionaliteit niet vaak gebruikt, en wilt voorkomen dat onbevoegden de gegevens in uw kassasysteem kunnen bekijken. Meer informatie over deze functionaliteit vindt u hier.

Het verkoopproces bestaat uit 3 stappen:

Daarnaast kunnen verkopen worden geparkeerd en later worden opgehaald. Meer informatie vindt u hier.

Meer informatie over het registreren van een verkoop vindt u hier.

Elke geregistreerde verkoop in Mamut Kassa kan een van de volgende statussen hebben:

Meer informatie:

Klanten selecteren

Over artikelen

Over betalingen ontvangen

Over facturen

Over retourartikelen

Verkopen parkeren

Instellingen - Invoeren verkoop

Gebruikersbeheer

Over Mamut Kassa

Aan de slag met Mamut Kassa

Over beheer in Mamut Kassa

Automatisch uitloggen