Opprette et nytt budsjett basert på reelle regnskapstall

Ved opprettelse av budsjett kan du velge å basere et nytt budsjett på reelle regnskapstall.

Slik går du frem for å opprette et nytt budsjett basert på reelle regnskapstall

1. Velg Vis - Regnskap - Budsjett.
  2. Klikk på knappen Ny.
  3. Legg inn ønskede innstillinger for budsjettet ditt, og klikk OK.
  4. Veiviseren for budsjett starter. Velg Hent data fra reelle regnskapstall, og klikk Neste.
  5. Velg hvilket regnskapsår du ønsker å basere budsjettallene dine på.
  6. Merk av for hvilke tall som skal importeres.
  7. Legg inn hvor mye du ønsker at tallene skal justeres med i prosent. Ved å klikke på søkeknappen til høyre for justeringsfeltet kan du justere kontointervallet tallene skal importeres fra.
  8. Klikk Fullfør.

Du har nå opprettet et nytt budsjett basert på reelle regnskapstall.

Se også:

Opprette et nytt budsjett

Opprette et likviditetsbudsjett

Opprette et nytt budsjett basert på et eksisterende

Om budsjett