Budsjettlisten - Velg budsjett eller lag et nytt

Når du velger Budsjett fra Vis-menyen eller ved hjelp av en annen snarvei, får du opp en liste over budsjetter du har opprettet tidligere. Legg merke til at budsjettene opprettes per regnskapsår. I nedtrekkslisten til høyre velger du år.

Klikk Ny for å lage et nytt budsjett. Dette starter veiviseren for å opprette et nytt budsjett.

Marker et budsjett i listen, og klikk Rediger for å endre innstillingene for et eksisterende budsjett.

Du kan slette et budsjett. Dette er endelig. Svarer du Ja på dette, er budsjettet borte.

Se også:

Opprette et nytt budsjett

Om budsjett