Om appen Visma Mobile Scanner

Visma Mobile Scanner er en app for din smarttelefon. Bruk den til å ta bilder av dine kvitteringer eller fakturaer, lagre og send dem digitalt til Mamut Business Software. Ved å bruke appen reduserer du muligheten til å glemme kvitteringer. Regnskapsavdelingen eller ditt regnskapskontor mottar dokumentet i løpet av et sekund og kan da føre det direkte inn i systemet.

Appen er ment å gjøre ditt daglige arbeid enklere. Men du trenger å innfri de rettslige kravene, derfor er det nødvendig at du også lagrer original kvitteringen/fakturaen.

Ved å linke dine dokumenter til dine bilag, trenger du ikke å lete etter fakturaer og kvitteringer i permer hvis du for eksempel ønsker å verifisere en bokføring.

Last ned appen gratis fra Google Play eller App Store.

Merk! For øyeblikket appen støtter bare operativsystemene Android og iOS (iPhone).

Se også:

Integrasjonen Visma Mobile Scanner

Aktivere/deaktivere integrasjonen Visma Mobile Scanner

Kom i gang med appen Visma Mobile Scanner