Aktivere/deaktivere integrasjonen Visma Mobile Scanner

Visma Mobile Scanner er en app for din smarttelefon. Bruk den til å ta bilder av dine kvitteringer eller fakturaer, lagre og send dem digitalt til Mamut Business Software. Ved å bruke appen reduserer du muligheten til å glemme kvitteringer.

For å kunne bruke tjenesten må du sette opp systemet korrekt og akseptere vilkår og betingelser for integrasjonen Visma Mobile Scanner.

Brukertilgang

Du må være en superbruker, eller din superbruker gir deg tilgang til Visma Mobile Scanner ved å opprette en tilgangsmal med nødvendige funksjoner. Superbrukeren må velge alle funksjoner som inneholder Visma Mobile Scanneri de følgende gruppene:

Hvis du ikke er kjent med å administrere tilgangsmaler, les mer i Opprette en egendefinert tilgangsprofil for en bruker.

Slik aktiverer du Visma Mobile Scanner

1. Gå til Vis - Innstillinger - Regnskap - Integrasjon.
  2. Klikk på ikonet Visma Mobile Scanner.
  3. I veiviseren som åpnes; godta vilkårene og betingelsene og klikk så Neste.
  4. Les informasjonen i neste trinnet og klikk Fullfør for å fullføre aktiveringen.

Du har nå aktivert integrasjonen Visma Mobile Scanner og du kan nå laste ned appen fra Google Play eller App Store.

Tips! Du kan også aktivere tjenesten via Bilags- eller Lønnsregistreringen. Så snart tjenesten er aktivert vil ikonet forsvinne fra verktøylinjen.

Slik registrer du en mobilbruker

Du må registrere deg hos tjenesten Visma Mobile Scannerfor å kunne bruke appen. For å gjøre det enkelt bruk e-postadressen og passordet som er registrert i Mamut Business Softwarefor å kunne logge inn på tjenesten. Hvis du har opprettet en ny bruker, må du angi disse før du registrer den nye brukeren

1. Gå til Vis - Innstillinger - Bruker og velg fanekortet Tjenester.
  2. Sjekk at brukeren er knyttet til ansatt og at E-post-feltet har en gyldig adresse.
  3. Hvis det er en ny bruker, link brukeren til en ansatt ved å bruke nedtrekkslisten i feltet Knytt mot Ansatt, og velg Opprette ansatt. Fyll inn e-postadressen i feltet nedenfor. Skriv et passord også i feltene Passord og Bekreft passord. Klikk knappen Lagre i øvre venstre hjørne av vinduet.
  4. Klikk knappen Registrer ved siden av Registrer mobilbruker og bekreft meldingen.

Du har nå registrert en bruker til tjenesten Visma Mobile Scanner og er nå klar til å dra full nytte av integrasjonen ved å ta i bruk appen.

Slik deaktiverer du en mobilbruker

1. Gå til Vis - Innstillinger - Bruker og velg fanekortet Tjenester.
  2. Klikk knappen Deaktiver ved siden av Deaktiver mobilbruker og bekreft meldingen.

Du har nå deaktivert brukeren fra tjenesten Visma Mobile Scanner.

Slik deaktiverer du Visma Mobile Scanner

1. Gå til Vis - Innstillinger - Regnskap og velg fanekortet Integrasjon.
  2. Klikk på ikonet Visma Mobile Scanner.
  3. Svar Ja på meldingen som vises.

Du har nå deaktivert integrasjonen Visma Mobile Scanner.

Se også:

Om appen Mobile Scanner

Integrasjonen Visma Mobile Scanner

Kom i gang med appen Visma Mobile Scanner

Opprette en egendefinert tilgangsprofil for en bruker