Integrasjonen Visma Mobile Scanner

Du kan linke bilder av kvitteringer og fakturaer lastet opp fra appen Visma Mobile Scanner til dine bilags- eller lønnsregistreringer. Hvis du har lagt til noen kommentarer til bildet i appen vil også disse bli vist.

I tillegg kan du også linke andre lokale filer og bilder til bilags- eller lønnsregistreringer.

Merk at bilags- og lønnsregistreringer må være lagret før du kan linke en fil eller et bilde.

Linke filer

Med ikonet Vedlegg i Bilagsregistrering har du mulighet til å linke dokumenter til dine bilag. Hvis du har lastet opp et bilde fra appen Visma Mobile Scanner så vil de vises her.

Du kan også linke andre lokale filer ved å klikke Link lokal fil. I nedtrekkslisten på høyre side av panelet kan du velge Vis alle, Vis ulinkede eller Vis linkede vedlegg.

Ditt opplastede bilde vil ha en gul ramme, som betyr at det er enda ikke blitt linket til bilags- eller lønnsregistreringen. For å linke et vedlegg må du velge avmerkingsboksen inne i selve bildet og så klikke den grønne Pluss-knappen.

For å fjerne en link på et vedlegg, velger du enkelt avmerkingsboksen og klikk så den gule Minus-knappen.

Det er også en mulighet til å lagre bildet lokalt på din PC ved å klikke knappen Lagre. Hvis du ønsker å slette bildet klikker du på knappen Slett. Husk at dette vil fjerne filen permanent.

Hvis ditt opplastede bildet fra Visma Mobile Scanner ikke vises i panelet Vedlegg, må du klikke Oppdater for å fornye visningen av panelet.

Legge til notater

I panelet Notat har du mulighet til å legge til notater og kommentarer til dine bilag. Bare skriv et notat i feltet. Hvis du har lagt til en kommentar i appen Visma Mobile Scanner, vil denne også vises her etter at du har lastet opp og linket bildet ditt. Så snart du har lagt til notatet, lagre bilaget ditt på vanlig måte.

Se også:

Om appen Mobile Scanner

Aktivere/deaktivere integrasjonen Visma Mobile Scanner

Kom i gang med appen Visma Mobile Scanner