Om integrasjonen med Visma.net Expense

Med Visma.net Expense kan dine ansatte fylle ut sine reiseregninger på nett, og du kan senere enkelt importere godkjente krav til lønnsregistrering i Mamut Business Software. Integrasjonen gir deg mulighet til å automatisere og gir deg en mer effektiv arbeidsdag. Du trenger ikke lenger å bruke tid på manuelle prosesser.

Hva er Visma.net Expense?

Med Visma.net Expense kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac - på hytta, hjemme eller på jobben. Visma.net Expense kan brukes helt frittstående, og det kan integreres med Mamut Business Software. Ønsker du å se en full produktdemonstrasjon klikk her.

Hvilke fordeler gir Visma.net Expense meg?

Visma.net Expense tilbyr deg mange fordeler:

Merk! Integrasjonen med Visma.net Expense inngår i Mamut Lønn, men det er ekstra kostnader tilknyttet Visma.net Expense-tjenesten. For mer informasjon og bestilling ta kontakt med din forhandler.

Se også:

Aktivere og deaktivere Visma.net Expense

Invitere ansatte til Visma.net Expense

Importere data fra Visma.net Expense