Invitere ansatte til Visma.net Expense

Med Visma.net Expense kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac - på hytta, hjemme eller på jobben. Via Mamut Business Software kan du invitere dine ansatte til å bruke Visma.net Expense. Ansatte som bruker Visma.net Expense trenger ikke å være brukere i Mamut Business Software.

Merk! Om en ansatt skal legges til som bruker av Visma.net Expense tilkommer det en ekstra kostnad per ny bruker. For mer informasjon om kostnader ta kontakt med din forhandler.

Slik inviterer du ansatte til å bruke Visma.net Expense

1. Velg Vis - Lønn - Personalregister.
  2. Kontroller at den ansatte har riktig e-postadresse registrert i personalregisteret.
  3. Merk av for Visma.net Expense- bruker. Merk at du må aktivere integrasjonen før du kan invitere ansatte.
  4. Du får nå opp et spørsmål om den ansatte skal legges til som bruker av Visma.net Expense. Merk at det tilkommer en ekstra kostnad per ny bruker i Visma.net Expense. Klikk Ja om den ansatte skal legges til som ny bruker.
  5. Visma.net Expense sender nå en e-post til den ansatte med informasjon om hvordan han/hun oppretter brukernavn og passord, og hvordan han/hun logger inn på tjenesten.

Du har nå invitert en ansatt til å bruke Visma.net Expense.

Hvis du har spørsmål om Visma.net, kan du gå til Visma Support Community eller klikke her.

Slik deaktiverer eller sletter du ansatte i Mamut Business Software som bruker Visma.net Expense

1. Velg Vis - Lønn - Personalregister.
  2. Det er to måter å slette en ansatt som Visma.net Expense-bruker:
    1. Enten fjerner du markeringen for Visma.net Expense- bruker, og den ansattes brukerprofil blir nå automatisk slettet i Visma.net Expense.
    2. Eller, så velger du å Slette den ansatte fra personalregisteret, og den ansattes brukerprofil blir nå automatisk slettet i Visma.net Expense, men den blir også slettet fra Personalregister.
  3. For å Deaktivere en bruker i Visma.net Expense merk av for Inaktiv ansatt. Visma.net Expense blir automatisk oppdatert og brukeren blir deaktivert.

Merk! Du kan ikke slette en ansatt i Mamut Business Software om den ansatte er knyttet mot for eksempel en reiseregning. I stedet må den må den ansatte deaktiveres.

Se også:

Om integrasjonen med Visma.net Expense

Aktivere og deaktivere Visma.net Expense

Importere data fra Visma.net Expense