Aktivere og deaktivere Visma.net Expense

Med Visma.net Expense kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac - på hytta, hjemme eller på jobben. Bruk Visma.net Expense til å registrere reiseregninger, og importer til Mamut Business Software når det passer deg.

Forutsetninger

Innen du kan aktivere Visma.net Expense i Mamut Business Software må følgende forutsetninger være på plass:

Slik aktiverer du Visma.net Expense-integrasjonen

1. Gå til Vis - Innstillinger - Regnskap - Integrasjon.
  2. Klikk på ikonet Visma.net Expense-integrasjon. Du kan også klikke på ikonet Visma.net Expense under fokusområdet Lønn & Personal.
  3. Nå åpnes veiviseren og her kan du lese vilkår og betingelser. Du trenger ikke godta noe her ettersom det er allerede gjort i Visma.net Expense. Klikk Neste.
  4. Firmanavn og organisasjonsnummeret hentes automatisk fra dine firmainnstillinger. Integrasjonsbruker og Passord har du tidligere opprettet i Visma.net Expense. Fyll inn og klikk så Verifiser - Neste.
  5. Du har mulighet å eksportere Prosjekt, Avdeling og Lønnsart til Visma.net Expense. Det anbefales at du eksporterer all data her. Marker og klikk så Eksportere til Visma.net Expense - Neste.
  6. Les informasjonen og klikk Fullfør før å fullføre aktiveringen. Klikk her for hjelp om hvordan du inviterer ansatte til Visma.net Expense.

Du har nå aktivert integrasjonen med Visma.net Expense.

Slik deaktiverer du Visma.net Expense-integrasjonen

1. Gå til Vis - Innstillinger - Regnskap - Integrasjon.
  2. Klikk på ikonet Visma.net Expense- integrasjon.
  3. Svar Ja på spørsmålet om du vil deaktivere Visma.net Expense-integrasjonen.

Du har nå deaktivert integrasjonen med Visma.net Expense.

Se også:

Om integrasjonen med Visma.net Expense

Invitere ansatte til Visma.net Expense

Importere data fra Visma.net Expense