Vedlikehold av tjenesten

Mamut står for alt vedlikehold av programmene i tjenesten. Større oppdateringer som oppdatering av Mamut Business Software og eventuelle oppgraderinger av Microsoft Office vil bli varslet.

Mindre vedlikeholdsarbeid på tjenesten vil hovedsaklig foregå utenfor normal kjernetid (kl. 07.00-17.00) og vil bli varslet dersom tjenesten vil bli vesentlig berørt for våre brukere. Denne informasjonen vil kunne bli gitt på kort varsel avhengig av alvorlighetsgraden på vedlikeholdsarbeidet og kan beskrive hvordan du som bruker vil kunne bli berørt.

Oppdateringer av programvare

Mamut vil sørge for at du har tilgang på nyere versjoner av all programvare.

Se også:

Mamut Application Hosting

Bruk av tjenesten

Ofte stilte spørsmål