Mamut Application Hosting

Mamut Application Hosting er en tjeneste der Mamut Business Software og Microsoft Office driftes og vedlikeholdes av Mamut på en sentral plattform. Du får en sikker og fleksibel tilgang til dine programmer via Internett.

Tjenesten er bygget opp av moderne og anerkjente programvare- og maskinvarekomponenter for å gi deg som bruker en god og sikker tjeneste.

Vi anbefaler at du studerer våre systemkrav for tjenesten før du tar den i bruk. Les mer i Systemkrav Mamut Application Hosting

Kontakt vår salgsavdeling på tlf. 800 40 300 eller via e-post på sales@mamut.no for mer informasjon.

Se også:

Innlogging

Bruk av tjenesten

Oppsett av e-post

Filbehandling

Sikkerhet

Vedlikehold av tjenesten

Ofte stilte spørsmål