Innlogging

Etter at tjenesten er bestilt og brukerne er opprettet, vil det bli sendt en e-post til den oppgitte e-postadressen for hver bruker med link, brukernavn og passord til tjenesten.

Mamut Application Hosting skal fungere på alle moderne nettlesere, men Internet Explorer har et tillegg som gjør det enklere å starte programmer. Det gjør at du slipper å skrive inn passordet flere ganger. Dette tillegget finnes kun for Internet Explorer. Vi anbefaler derfor at du bruker Internet Explorer til å logge deg på Mamut Application Hosting.

Vær oppmerksom at innlogging via nettleser kun er støttet på maskiner med Windows. Se følgende artikkel for pålogging fra Mac, iPad eller Android.

Innlogging på Mamut Application Hosting med Internet Explorer (anbefalt)

Internet Explorer er installert på alle maskiner med Windows. Hvis du ikke finner det på oppgavelinjen, kan du klikke på start-knappen og søke det opp.

1. Start Internet Explorer og gå til adressen asp.mamut.net
  2. Første gangen du besøker siden, blir det vist en gul og hvit linje nederst på skjermen som spør om du vil kjøre tillegget.
    1. Klikk på Tillat. Du trenger kun å gjøre dette en gang.
  3. Logg så inn med ditt brukernavn og passord, og start programmene du ønsker. Du skal ikke bli bedt om brukernavn eller passord ved oppstart av programmene, siden tillegget er aktivert.

Innlogging på Mamut Application Hosting med andre nettlesere

1. Start ønsket nettleser og gå til adressen asp.mamut.net
  2. Logg inn med ditt brukernavn og passord og start et av programmene.
  3. Det vil nå bli lastet ned en fil til maskinen din. Klikk for å åpne filen (avhengig av nettleser kan det være at du må klikke Lagre og så Åpne).
  4. Vinduet Skriv inn legitimasjon vil vises. Skriv inn ditt brukernavn og passord igjen og klikk OK. Du vil kun bli bedt om brukernavn og passord ved åpning av det første programmet etter innlogging.

Du er nå logget inn, og er klar til å ta i bruk tjenesten.

Se også:

Mamut Application Hosting

Bruk av tjenesten

Oppsett av e-post

Filbehandling

Ofte stilte spørsmål

Feilmeldinger ved innlogging (ekstern lenke)