Oppsett av e-post

Office-pakken fra Microsoft er tilgjengelig i Mamut Application Hosting og du kan sette opp e-postkontoen din i Outlook. Du vil da ha tilgang til e-posten din når du logger deg inn på tjenesten, på samme måte som Mamut Business Software, og du vil kunne benytte integrasjonen mellom Mamut og Outlook.

Følg fremgangsmåten under for å sette opp din e-postkonto og for å overføre e-post og kalenderoppføringer. I tillegg til e-postadressen og type e-post, vil du trenge et brukernavn, passord, servernavn osv. Dette får du ved å kontakte din e-postleverandør.

Slik setter du opp din e-postkonto

1. Logg deg inn på Mamut Application Hosting på vanlig måte. I velkomstbildet velger du Mail Control Panel.
    Vær oppmerksom på at første gang du åpner kontrollpanelet kan det ta noe tid før vinduet åpnes.

2. Klikk på Vis profiler.

3. Klikk på Legg til... (Add) for å opprette en ny e-postprofil.

4. Legg inn ønsket profilnavn i feltet Profilnavn (Profile name), og klikk OK.

5. Du vil nå få opp en standard Outlook-veiviser, som du må gå gjennom for å sette opp din e-postkonto. Hvis du er usikker på hvordan Outlook skal settes opp, må du ta kontakt med din e-postleverandør.
  6. Når veiviseren er fullført, merker du av for Bruk alltid denne profilen (Always use this profile) nederst i vinduet. Pass på at du velger profilen med profilnavnet som du valgte i punkt 4.

7. Klikk til slutt OK.
  8. Start Microsoft Outlook fra velkomstbildet.

Du skal nå kunne starte Microsoft Office Outlook 2007 fra velkomstbildet. Hvis du blir bedt om å legge inn brukernavn og passord, må du legge inn brukernavnet og passordet som tilhører din e-postkonto.

Se også:

Mamut Application Hosting

Bruk av tjenesten

Innlogging

Ofte stilte spørsmål