Sikkerhet

Med Mamut Application Hosting blir dine data sikret etter meget høye kvalitetskrav. Tjenesten bruker markedsledende leverandører av programvare og maskinvare i tjenesten, samt at dataene er lagret på lokasjon med svært høy sikkerhet.

Begrensninger for tjenesten

For å ivareta sikkerheten og stabiliteten på tjenesten er noen funksjoner i Mamut Business Software deaktivert. Dette gjelder blant annet:

Disse tjenestene kan bestilles fra Mamut på telefon 800 40 300. Vi gjør oppmerksom på at noen av disse tjenestene er fakturerbare.

Sikkerhetskopiering av data

Mamut Application Hosting sikkerhetskopierer automatisk alle data.

Alle endringer som gjøres i Mamut Business Software blir loggført kontinuerlig. Dette muliggjør at du kan få gjenopprettet Mamut-databasen på bestilling til slik den var på et gitt tidspunkt. To ganger i døgnet blir det tatt en sikkerhetskopi av disse loggfilene.

Alle filer (for eksempel Word-dokumenter og andre filer du skulle legge på H:\ og P:\) blir sikkerhetskopiert en gang per natt. Sikkerhetskopiene blir lagret på to forskjellige fysiske datasentre i Norge.

Om du ønsker å få tilbakestilt data, kan dette utføres av autoriserte Mamut-konsulenter.

Denne tjenesten må bestilles på telefon 800 40 300. Vær oppmerksom på at tjenesten er fakturerbar.

Systemkrav

Se fullstendige og oppdaterte systemkrav for Mamut Business Software i Systemkrav Mamut Business Software.

Se også:

Mamut Application Hosting

Bruk av tjenesten

Vedlikehold av tjenesten

Ofte stilte spørsmål