Knytte bruker mot ansatt

Vis - Innstillinger - Sikkerhet - Brukeradministrasjon

I brukerinnstillingene kan du knytte brukeren mot en ansatt i personalregisteret. Dersom brukeren ikke er opprettet som en ansatt, kan du opprette en ny ansatt ved lagring av brukerinnstillingene. Når bruker er knyttet til en ansatt, vil blant annet felter med tittel "Vår ref." fylles ut automatisk når bruker er innlogget og oppretter dokumenter.

Slik knytter du en bruker mot en ansatt som ikke finnes i personalregisteret

1. Velg Vis - Innstillinger - Sikkerhet - Brukeradministrasjon.
  2. Klikk Ny for å opprette en ny bruker, eller velg en eksisterende bruker, og klikk Rediger.
  3. Velg Opprette ansatt i nedtrekkslisten Knytt mot ansatt.
  4. Klikk Lagre.

Den ansatte opprettes i personalregisteret og tilknyttes brukeren. Du bør redigere opplysningene om den ansatte i personalregisteret.

Slik knytter du en bruker mot en ansatt som finnes i personalregisteret

1. Velg Vis - Innstillinger - Sikkerhet - Brukeradministrasjon.
  2. Klikk Ny for å opprette en ny bruker, eller velg en eksisterende bruker, og klikk Rediger.
  3. Velg person i nedtrekkslisten Knytt mot ansatt.
  4. Klikk Lagre.

Brukeren tilknyttes den ansatte i personalregisteret.

Ingen

(Ingen): Velges dersom du ikke ønsker å knytte brukeren mot en ansatt.

Brukerinnstillinger

Personalregisteret