Kontaktperson Fanekort: Annen info

Vår ref.: Her kan du velge hvem av dine ansatte som skal være standard referanseperson for kontaktpersonen.

Fødselsdato: Her kan du angi kontaktpersonens fødselsdato.

Rang: Bruk denne nedtrekkslisten til å rangere kontaktpersoner dersom du har angitt flere kontaktpersoner i samme firma.

Ingen utsendelser: Dersom kontaktpersonen ikke ønsker å motta informasjon (f.eks. tilbud og reklame fra deg), kan du merke av for Ingen utsendelser. Når du angir et filter i forbindelse med en planlagt utsendelse av informasjon, kan du ekskludere kontaktpersoner som ikke ønsker å motta utsendelser fra deg, ved å definere dette i filterinnstillingene.

Standard: Dersom du ønsker at kontaktpersonen skal være standard kontaktperson hos kontakten, kan du merke av her. Kontaktpersonen vil da automatisk bli foreslått ved opprettelse av blant annet aktiviteter og ordrer.

I feltet WWW kan du legge inn Internett-adressen til kontaktpersonen. Du vil da kunne åpne nettstedet ved å klikke på knappen Gå til www-side.

Personnummer: Her kan du legge inn kontaktpersonens personnummer, dersom det er ønskelig.

Inaktiv: I denne nedtrekkslisten kan du velge Ja for å sette kontaktpersonen inaktiv. Det kan være aktuelt dersom vedkommende ikke lenger jobber i bedriften kontaktpersonen er tilknyttet.

Se også:

Kontaktperson