Adresse, detaljert

Under knappen Adresse legger du inn adressen. Registrer gateadresse og nummer i feltet for Gate/vei og legg inn postnummer og poststed i feltene for dette.

Tips! Ønsker du at landkode skal vises foran postnummer, kan du merke av for Vise landkode foran postnummer (NO- for Norge) i Firmainnstillinger for Økonomi - Land.

Ønsker du å legge inn Region, er det også en mulighet. Feltet er søkbart i søk og utvalg for kontakt.

I nedtrekkslisten for Land velger du landet kontakten bor i.

Tips! I innstillingen Adresseoppsett definerer du hvordan oppsettet av adresser, kontaktnavn og kontaktpersoner skal vises på alle rapporter. Innstillingen finner du under Vis - Innstillinger - Rapporter - Adresseoppsett.

Se også:

Adresseoversikt per kontakt

Adresseoppsett