Aktivere og deaktivere Visma Kredittopplysning

Visma Kredittopplysning er en tjeneste som du kan aktivere, deaktivere og reaktivere når du ønsker. Du betaler bare for de tjenester som du bruker hos Visma Kredittopplysning.

Merk! Visma Kredittopplysning inngår i din Mamut-serviceavtale, men den har en kostnad per transaksjon. Klikk her for å få en mer detaljert prisoversikt.

Slik aktiverer du Visma Kredittopplysning

1. Velg Vis - Kontakt - Kontaktoppfølging.
  2. Klikk Visma Kredittopplysning. Veiviseren for aktivering åpnes.
  3. Aktiver tjenesten Visma Kredittopplysning ved å godkjenne brukeravtalen. Klikk Neste.
  4. Hvis Visma Kredittopplysning mangler informasjon så kan du angi dette i veiviseren nå, f.eks. ditt firmas Organisasjonsnummer. Klikk Neste.
  5. Du får en melding i veiviseren at aktivering er fullført. Avslutt veiviseren med å klikke Ferdig.
  6. Start Mamut Business Software på nytt for å bruke tjenesten.

Tjenesten Visma Kredittopplysning er aktivert og du kan nå oppdatere kontaktinformasjon automatisk i kontaktkortet.

Slik deaktiverer du Visma Kredittopplysning

1. Velg Vis - Innstillinger - Firma - Innstillinger per modul - Kontaktoppfølging.
  2. Klikk Deaktiver i feltet Visma Kredittopplysning.
  3. Klikk OK.

Tjenesten Visma Kredittopplysning er nå deaktivert.

Se også:

Om Visma Kredittopplysning

Registrere og oppdatere kontakter og kontaktinformasjon

Fanekortet Visma Kredittopplysning

Oppdatere kontaktinformasjon med Visma Kredittopplysning