Fanekortet Visma Kredittopplysning

Fanekortet Visma Kredittopplysning viser en nettside med oppdatert informasjon om kontakten din fra Visma Kredittopplysning.

Øvre del av fanekortet viser informasjon som f.eks. organisasjonsnummer, adresser, telefon, e-post, foretaksform, antall ansatte, etableringsår etc. Det finnes også seks funksjoner som kan hjelpe deg ytterligere med å innhente opplysninger om kontakten din:

Ikonet Rapporter fra Brønnøysundregistrene tar deg til et nytt vindu for du kan bestille offisiell informasjon fra Brønnøysundregistrene. Som f.eks. Årsrapporter så langt tilbake til året 1996, Elektronisk firmaattest om kontakten din eller Panteopplysninger som inneholder pant og heftelser på foretaket. Merk av hva du ønsker å bestille og klikk Bestill.

Ønsker du en PDF-rapport, klikk ikonet Firmainformasjon samlet i PDF-format for utskrift. Vinduet Firmarapport vises, her velger du hvilket språk du ønsker og klikk så pdf til skjerm.

Ikonet Kunngjøringer fra Brønnøysund tar deg til en av Brønnøysundregistrenes nettside som viser deg en oversikt over alle kunngjøringer vedrørende din kontakt.

Klikker du Last ned Vcard kan du overføre kontaktopplysningene om din kontakt til adresse- og kontaktlisten til din e-postkonto, som f.eks. Outlook.

Ønsker du å skrive ut informasjon på fanekortet, klikk så Utskriftsvennlig informasjon.

Ikonet Søk etter nyheter tar deg til en nettside som viser en oversikt over artikler som har vært publisert i media om din kontakt.

I nedre del av fanekortet kan du klikke deg rundt på knappene Oversikt, Personer, Eiere, Bransjer, Regnskap, Kredittinfo og Historikk for å hente fram ytterligere informasjon om kontakten din.

Ved å klikke på knappen Kredittinfo har du mulighet til å sjekke betalingsevne og om det finnes betalingsanmerkninger på din kontakt. Opplysninger om betalingsanmerkninger er ferskvare, så du kan benytte deg av tjenesten hver gang du registrerer en ny kunde, eller oppretter en ny orde eller faktura på en eksisterende kunde. En kredittvurdering får du ved å kjøpe Totalrapport som gir deg opplysninger om kontaktens rating, anbefalt kredittgrense, betalingsanmerkninger og historisk utvikling.

Merk! Det følger en tilleggskostnad for hver gang du foretar en kredittvurdering. Prisen for tjenesten finner du ved å velge VisKontakt - Kontaktoppfølging. Under fanekortet Visma Kredittopplysning klikker du på knappen Kredittinfo og ved avmerkingsboksen om å kjøpe en Totalrapport finner du kostnaden for tjenesten.

Slik gjør du en kredittvurdering av din kontakt

1. Velg Vis - Kontakt - Kontaktoppfølging.
  2. Klikk på symbolet for nedtrekkslisten ved siden av knappen Liste.
  3. Velg kontakt fra nedtrekkslisten.
  4. Gå til fanekortet Visma Kredittopplysning
  5. Klikk på knappen Kredittinfo.
  6. I nedre del av skjermen merker du av i avmerkingsboksen at du ønsker å kjøpe en Totalrapport.
  7. Klikk Generer, men vær oppmerksom på at det dette vil føre til en tilleggskostnad.Merk! Hver gang du klikker Generer blir det en tilleggskostnad!
  8. I boksen Henter ny rapport fra Soliditet AS klikk Hent og lagre
  9. Rapporten blir lagret automatisk under knappen Kredittinfo. Hvis du ønsker å slette rapporten på et senere tidspunkt klikk Slett rapport.
  10. Ønsker du en PDF av totalrapporten, kan du klikke på knappen Lag rapport (som blir synlig etter at rapporten har blitt lagret under knappen Kredittinfo).
  11. I vinduet som dukker opp velger du hvilket språk du ønsker og hvilken leveringsmåte for PDF-rapporten.

Du har nå foretatt en kredittvurdering av din kontakt.

Se også:

Om Visma Kredittopplysning

Aktivere og deaktivere Visma Kredittopplysning

Registrere og oppdatere kontakter og kontaktinformasjon

Oppdatere kontaktinformasjon med Visma Kredittopplysning