Registrere og oppdatere kontakter og kontaktinformasjon

Når du har aktivert Visma Kredittopplysning kan du enkelt registrere dine kontakter og få kontaktinformasjonen automatisk oppdatert.

Merk! Visma Kredittopplysninginngår i din Mamut-serviceavtale, men har en kostnad per transaksjon. Mer detaljert informasjon om priser finner du på produktsiden her.

Slik registrerer du en kontakt og kontaktinformasjon i Visma Kredittopplysning

1. Velg Vis - Kontakt - Kontaktoppfølging.
  2. Klikk Ny
  3. Angi kontaktens navn.
  4. Klikk Lagre.
  5. Klikk på Visma Kredittopplysning.
  6. Vinduet med søkeresultatet vises. Velg her hvilken kontakt du ønsker å oppdatere fra resultatlisten, og klikk Se detaljer.

Merk! Hver gang du klikker Se detaljer får du en tilleggskostnad! Vinduet Visma Kredittopplysning som dukker opp informerer om tilleggskostnaden, og at prisinformasjon om tjenesten finnes på nettsiden www.mamut.no/bizweb. Du kan selv bestemme om du ønsker å slippe å bli påminnet om denne tilleggskostnaden hver gang du bruker denne tjenesten, ved å markere i avmerkingsboksen Ikke vis denne meldingen igjen for denne prosessen.

7. Vinduet Visma Kredittopplysning vises. Klikk OK. (Hvis du tidligere har merket av på Ikke vis denne meldingen igjen for denne prosessen her, dukker dette vinduet ikke opp.)
  8. Fanekortene Kontakt og Kontaktpersoner er nå oppdatert med informasjon innhentet fra Visma Kredittopplysning. Velg hvilken informasjon du ønsker å oppdatere ved å merke av avmerkingsboksene under begge fanekortene.
  9. Klikk Oppdater.

Kontakten og kontaktinformasjonen er nå registrert i ditt kontaktregister.

Slik oppdaterer du kontaktinformasjon i Visma Kredittopplysning

1. Velg Vis - Kontakt - Kontaktoppfølging.
  2. Klikk på Visma Kredittopplysning.
  3. Vinduet med søkeresultatet åpnes. Velg hvilken kontakt du ønsker å oppdatere fra resultatlisten her.
  4. Klikk Se detaljer.

Merk! Hver gang du klikker Se detaljer får du en tilleggskostnad! Vinduet Visma Kredittopplysning som dukker opp informerer om tilleggskostnaden, og at prisinformasjon om tjenesten finnes på nettsiden www.mamut.no/bizweb. Du kan selv bestemme om du ønsker å slippe å bli påminnet om denne tilleggskostnaden hver gang du bruker denne tjenesten, ved å markere i avmerkingsboksen Ikke vis denne meldingen igjen for denne prosessen.

5. Klikk OK i vinduet Visma Kredittopplysning. (Hvis du tidligere har merket av på Ikke vis denne meldingen igjen for denne prosessen her, dukker dette vinduet ikke opp.)
  6. Fanekortene Kontakt og Kontaktpersoner er nå oppdatert med informasjon innhentet fra Visma Kredittopplysning. Velg hvilken informasjon du ønsker å oppdatere ved å merke av avmerkingsboksene under begge fanekortene.
  7. Klikk Oppdater.

Kontaktinformasjonen har nå blitt oppdatert i ditt kontaktregister.

Se også:

Om Visma Kredittopplysning

Oppdatere kontaktinformasjon med Visma Kredittopplysning

Fanekortet Visma Kredittopplysning

Aktivere og deaktivere Visma Kredittopplysning