Kontaktoppfølging, fanekortet Produkt

Fanekortet Produkt er aktivt for de kontakter som er registrert som leverandører. Her får du en oversikt over hvilke produkter som leverandøren leverer. Du kan enkelt kontrollere blant annet pris og tilgjengelighet på eget lager, og du kan legge til, redigere eller ta bort produkter. I kolonnene kan du se ditt produktnummer og produktnavn, leverandørens produktnummer og -navn, innkjøpspris, valuta og disponibelt på eget lager. Du kan også filtrere ut produktgrupper.

Ny: Denne åpner produktlisten slik at du kan tilknytte et produkt til leverandøren. Når du har valgt et produkt og klikker OK, vises et vindu der du kan legge inn mer detaljert informasjon om produktet, som leverandørens produktnummer og innkjøpspris.

Rediger: Ved å markere et produkt og klikke Rediger vises et vindu med detaljert informasjon der du kan endre eksempelvis leverandørens produktnummer og innkjøpspris.

Slett: Klikk her for å ta bort leverandørtilknytningen for produktet som er markert.

Gå til produktkortet: Dersom du markerer et produkt og klikker her, åpnes produktkortet for det markerte produktet.

Produktgruppe: Du kan velge å vise en produktgruppe av gangen, eller alle produktgrupper samtidig. Nedtrekkslisten fungerer som et filter så du enklere kan finne det produktet du er ute etter.

Se også:

Kontaktoppfølgingregisteret

Produktregisteret