Vis kart og reiserute til kontakten

Vis på kartet hvor kontakten holder til

Du kan vise på et kart hvor en kontakt eller kontaktperson holder til. Kartet vil åpnes opp i et eget vindu. Åpne kontakten eller kontaktpersonen, og velg Vis kart. Legg merke til at funksjonen viser til adressen som er synlig i feltet Adresse i kontaktkortet.

Vis reiserute fra din adresse og til kontakten

Du kan vise reiserute til kontakten. Åpne kontakten eller kontaktpersonen, og velg Vis reiserute. Reiseruten tar utgangspunkt i din adresse. Reiseruten vises i nettleseren, og kan for eksempel skrives ut slik at du kan ta den med deg i bilen.

For at systemet skal kunne vise reiserute må du registrere din Leveringsadresse i Vis - Innstillinger - Firma. Det er denne adressen det vil bli beregnet avreise fra. Leveringsadressen benyttes da det er mange som bruker postboks som postadresse. Det automatiske oppslaget kan kun vise reiseruten fra din adresse.

Kart og reiserute forutsetter at du er koblet til Internett.

Se også:

Bestill

Kontaktoppfølging

Kontaktperson

Brukerinnstillinger for Kontaktoppfølging

Hente og vedlikeholde kontaktinformasjon fra Telefonkatalogen Bedrift