Om import av dokumenter

Dokumenter som er opprettet før Mamut ble tatt i bruk, eller dokumenter som av andre grunner er opprettet utenfor programmet, kan importeres til Dokumentregisteret for å gi bedre oversikt. Dokumentene du importerer kan du knytte mot en kontakt, en ansatt eller et prosjekt.

Merk! Programmet støtter import av dokumenter i alle filformater, men husk at du må ha installert de aktuelle programmene på maskinen for å kunne åpne dokumentene.

Ved import av et dokument åpnes dokumentkortet der du kan fylle ut informasjon om dokumentet du importerer. Noe informasjon vil fylles ut automatisk, dette avhengig av hvilke innstillinger du har satt i Brukerinnstillinger for Dokument.

Importerer du flere filer samtidig, vil du få beskjed om at du kan fylle ut felles informasjon for dokumentene du importerer, i et blankt dokumentkort som åpnes i forbindelse med importen.

Husk at du kan markere flere dokumenter samtidig ved å holde nede tastaturknappen [Ctrl] og deretter klikke på filene du vil importere.

Ved import kontrolleres det om dokumentnavnene på de valgte filene allerede eksisterer i programmet. I så fall vil du få beskjed om dette og også hvilke filer som ikke blir importert. Ønsker du å likevel å importere et dokument som tilsynelatende allerede finnes i programmet, kan du importere dette ene dokumentet på nytt og endre dokumentnavnet.

Se også:

Importere dokumenter

Brukerinnstillinger for Dokument

Om dokumenter