Importere dokumenter

Slik importerer du dokument(er)

1. Velg Vis - Dokument og klikk Import av dokument(er).
  2. Bla deg frem til og marker dokumentet/dokumentene du ønsker å importere.
  3. Klikk Åpne.
  4. Fyll ev. ut informasjon om dokumentet i dokumentkortet som åpnes.
  5. Klikk Lagre og lukk dokumentkortet.

Valgte dokument(er) kopieres til angitt dokumentområde og dokumentlisten oppdateres med dokumentene du har importert.

Tips! Du kan også importere dokumenter ved hjelp av knappen Importere dokument(er). Knappen finner du i fanekortet Dokument i modulene kontakt, kontaktperson, aktivitet, prosjekt og personal samt øverst i dokumentlisten.

Import via dra-og-slipp

Dokumenter kan også importeres via metoden "dra-og-slipp". Du må da ha Windows Utforsker oppe slik at du kan se og kan markere filen du vil importere til Mamut Business Software samtidig som du har dokumentlisten i Mamut Business Software åpen. Hold deretter nede venstre museknapp og dra dokumentet inn i dokumentlisten i programmet.®

Husk at du kan markere flere dokumenter samtidig ved å holde nede tastaturknappen [Ctrl] og deretter klikke på filene du vil importere.

Tips! Du kan også importere dokumenter ved å velge Fil - Import - Dokument - Import av dokument.

Se også:

Om import av dokumenter

Brukerinnstillinger for Dokument

Om dokumenter