Sende et dokument på e-post

Dokumenter som er knyttet til en eller flere kontakter kan sendes på e-post til kontakten(e). For å kunne sende et dokument på e-post må det være registrert en e-postadresse i kontaktkortet til kontakten, og dokumentet må være opprettet eller importert.

Du kan sende dokumenter på e-post fra dokumentlisten, og via fanekortet Dokumenter i alle moduler der dette er tilgjengelig.

Merk! Det er ikke mulig å sende dokumenter på e-post til ansatte. Du må ha installert Microsoft Office 2000 eller nyere for å kunne sende dokumenter på e-post.

Slik sender du et dokument på e-post

1. Merk dokumentet du vil sende på e-post.
  2. Klikk Send e-post (eller høyreklikk på dokumentet og velg Send e-post).

En e-post vil genereres og åpnes i e-postklienten du har valgt i brukerinnstillingene. Mottaker fylles ut automatisk, og dokumentet legges ved som en fil.
  3. Fyll eventuelt ut ytterligere opplysninger.
  4. Klikk Send.

Dokumentet sendes ved hjelp av Microsoft Outlook.®

Slik sender du et flettedokument på e-post

1. Merk dokumentet du vil sende på e-post.

2. Klikk Send E-post (eller høyreklikk på dokumentet og velg Send e-post).

Microsoft Word åpnes og funksjonen Mail Merge er tilgjengelig.®

1. Klikk på linken Electronic Mail.
  2. Velg e-post i nedtrekkslisten To.
  3. Fyll ev. inn Emne i Subject.
  4. Velg ønsket format i nedtrekkslisten for Mail Format.
  5. Fyll ut øvrige felter ved behov.
  6. Klikk OK.

Du vil få beskjed om at et program (Mamut Business Software) forsøker å få tilgang til e-postadressene dine i Outlook. Gi tilgang i ønsket antall minutter og klikk Yes.

1. Klikk Yes igjen for å bekrefte sendingen.

Dokumentet sendes ved hjelp av Microsoft Outlook.®

Brukerinnstillinger

Om e-post i programmet