Kom i gang med Nets Netaxept

Ønsker du å tilby kortbetaling med Nets Netaxept (tidligere BBS Netaxept) som betalingsaktør, må du kjøpe tilleggsproduktet Mamut Nets Netaxept. Dette forutsetter at du har en gyldig lisens på en av de følgende produktene: Mamut Platinum (alle produkter), Mamut Enterprise (alle produkter), Mamut Office Professional, Mamut Office Standard, Mamut CRM & Sales Professional, Mamut CRM & Sales Standard, Mamut Web Professional, Mamut Web Standard.

For at du skal kunne bruke tilleggsprodukter må du registrere lisensnummeret du har mottatt etter å ha bestilt produktet, i tillegg til å definere hvilken bruker eller hvilken firmadatabase som skal ha tilgang. Deretter er tilleggsproduktet klart til bruk. Du kan lese mer om hvordan du administrerer tilleggsprodukter i Tilgang til tilleggsprodukter.

Du må også kontakte Nets (tidligere BBS) og bestille tjenesten derfra.

Du må deretter velge Nets Netaxept som betalingstjeneste, og legge inn din MerchantID i innstillingene for netthandel i Mamut Business Software. Merchant ID og Token mottar du fra Nets Netaxept når du er registrert hos dem.

Slik velger du Nets Netaxept og setter opp Merchant ID

1. Velg Vis - Netthandel - Nettstedinnstillinger.
  2. Velg fanekortet Betalingstjenester.
  3. Velg Nets Netaxept i nedtrekkslisten.
  4. Skriv inn Merchant ID i feltet for dette.
  5. Skriv inn Token (passord) i feltet for dette.
  6. Klikk OK.

Du må nå sette opp betalingsbetingelser i nettbutikken din.

Slik oppretter du betalingsbetingelser for nettbutikken

1. Velg Vis - Netthandel - Rediger nettsted.
  2. Velg nettstedet, og klikk OK.
  3. Velg fanekortet Nettbutikk.
  4. Velg fanekortet Betalingsform.
  5. Klikk Ny for å legge inn en ny betalingsform.
  6. Velg Kredittkort i nedtrekkslisten for Betalingsform.
  7. Legg inn ønsket kredittkort i nedtrekkslisten Standard kredittkort.
    Merk!
    Du må opprette én betalingsform per kredittkort.
  8. Skriv inn Beskrivelse, for eksempel Visa.
  9. Merk av for at betalingsformen skal være Tilgjengelig på Internett.
  10. Klikk OK.

Oppdater deretter nettstedet ditt. Dersom alt er satt opp korrekt, vil du nå se logoen til Nets når du gjør et kjøp i nettbutikken din.

Se også:

Oppdatering av nettsted

Betalingstjenester for betaling i nettbutikk

Nettstedinnstillinger - Betalingstjenester

Nets Netaxept