Betalingstjenester for betaling i nettbutikk

Ønsker du å kunne tilby betaling med kredittkort i din nettbutikk, må du ha et Mamut-system med støtte for handlekurv, og du må inngå en avtale med en betalingsaktør.

Betalingsaktøren fungerer som en nettbasert betalingssentral som tar seg av hele transaksjonsprosessen når en kunde i din nettbutikk ønsker å betale med kredittkort. Betalingsaktøren sørger for at sikkerheten er ivaretatt og at svindel unngås.

For å kunne ta imot kredittkortbetalinger i nettbutikken din må du også opprette en eller flere betalingsformer av typen kredittkort. Les mer i Betalingsform

Støtte for betalingsaktøren PayPal

Ved å bruke en av de mest populære betalingsleverandører, PayPal kan kundene dine handle sikkert og trygt i den nettbutikk. PayPal er verdenskjent og har konkurransedyktige priser. Les mer om PayPal her.

I Mamut Business Software kan du tilby kundene dine PayPal ved siden av andre betalingsleverandører.

Les mer om hvordan du kommer I gang med PayPal i Mamut Business Software Kom i gang med Mamut PayPal Integrasjon.

Merk! Mamut PayPal integrasjon er tilgjengelig som en utvidelse til Mamut Enterprise.

Støtte for betalingsaktøren Nets Netaxept (NO)

Nets Netaxept (tidl. BBS Netaxept): Ønsker du å tilby kortbetaling med Nets Netaxept som betalingsaktør, kan du kjøpe tilleggsproduktet Mamut Nets Netaxept. Dette tilbys til et utvalg Mamut Business Software-produkter. For en fullstendig oversikt over hvilke produkter som kan utvides, kan du besøke vår hjemmeside på www.mamut.no/addons. Du kan også ringe gratis grønt nummer 800 82 315 eller sende en e-post til info@mamut.no for mer informasjon. Vær oppmerksom på at du må påregne en implementeringstid på ca. 7-14 dager fra du starter prosessen til du er klar med kortbetaling i din nettbutikk.

Merchant ID: Når avtalen er godkjent og klar til bruk, vil du motta en Merchant ID fra Nets Netaxept som du må registrere i fanekortet Betalingstjenester nettstedinnstillinger i Mamut Business Software.

Med Nets Netaxept-integrasjonen i Mamut Business Software har du muligheten til å motta statusinformasjon for Nets-betalinger, samt utføre trekk av betalinger uten å måtte logge inn på Nets Admin.

Les mer i Kom i gang med Nets Netaxept.

Du kan lese mer om tilleggsproduktet på www.mamut.no, eller du kan kontakte din kontaktperson på Mamut for mer informasjon og bestilling.

Når du har inngått en avtale med en betalingsaktør, kan du velge aktuell aktør i nedtrekkslisten Velg betalingstjeneste. Deretter må du registrere en ID som du får fra aktøren.

Merk! Du må publisere ditt nettsted på nytt etter å ha satt innstillinger for betalingstjenester og opprettet betalingsformer for at betalingsløsningen skal bli tilgjengelig på ditt nettsted. Les mer i Oppdatering av nettsted

Se også:

Nets Netaxept

Kom i gang med Nets Netaxept

Kom i gang med Mamut PayPal Integrasjon