Kom i gang med Mamut PayPal Integrasjon

Hvis du har en nettbutikk, kan du nå bruke PayPal som din betalingsleverandør.

Med PayPal kan dine kunder handle sikkert i din nettbutikk ved å bruke en av de mest populære betalingsleverandørene. PayPal er verdenskjent og har konkurransedyktige priser. Ingen kompliserte bankavtaler eller lange godkjenningsprosesser er nødvendig for deg som selger. Du kan enkelt klargjøre din egen PayPal- konto for nettsalg, og kommer slik raskt i gang med å motta nettbaserte betalinger.

Mamut PayPal Integrasjon er et tilleggsprodukt for mer avansert funksjonalitet som du må kjøpe separat. Du vil finner mer informasjon om tilleggsprodukter for din netthandelløsning i Tilleggsprodukter - Netthandel.

Oppsett en selgerkonto

Før du kan starte med PayPal, må du aktivere en PayPal-selgerkonto og finne noen nødvendige data i PayPal: API-brukernavn, API-passord og signatur. Denne informasjonen må du senere registrere i det nye PayPal vinduet i Mamut Business Software.

Les mer om aktivering av din PayPal selgerkonto her (ekstern lenke).

Oppsett av PayPal i Mamut Business Software

Hvis du har kjøpt Mamut PayPal lisens og har funnet og notert API-brukernavn, API-passord og signatur i PayPal må du registrere dem i Mamut Business Software.

Slik definerer du PayPal-innstillingene

1. Klikk på Hjelp - Om - Administrer lisensinformasjon.
  2. Under Tilleggsprodukter til venstre i vinduet vil du se en liste over de produktene du har tilgang til. Marker PayPal og klikk på knappen Legg til. Velg firmadatabase og klikk OK.
  3. Gå til Vis - Netthandel - Nettstedinnstillinger - Betalingstjenester.
  4. Klikk PayPal. Fyll inn API-brukernavn, API-passord og Signatur. Klikk OK.
  5. Gå til Vis - Innstillinger - Firma - Standardregister. Marker Betalingsbetingelser og klikk Redigere.
  6. For nasjonale kjøp: Marker PayPal.
    For internasjonale kjøp: Marker PayPal - Internasjonal.
  7. Marker Tilgjengelig på Internett .
  8. Last opp nettbutikken via Vis - Netthandel - Oppdater. Velg Full oppdatering og klikk Oppdater.

Du har nå definert PayPal som betalingstjeneste. Nettbutikkkundene dine kan betale dine produkter med PayPal.

Last ned ordrer fra nettbutikken

Du kan laste ned ordrer fra din nettbutikk som vanlig. Les mer i Hent nettsteddata.

Alle ordrer via nettbutikken som kunden betaler med PayPal kjennetgnes med PayPal i Betalingsbet.-feltet. Derfor er det nødvendig å sette opp PayPal som betalingsbetingelse, som beskrevet i steg 3 ovenfor.

Se også:

Nettstedinnstillinger

Betalingstjenester for betaling i nettbutikken