Hent nettsteddata

Hent nettsteddata benyttes for å laste ned henvendelser og ordrer som kunder har registrert på nettstedet ditt.

Henvendelsene går gjennom en såkalt datavask, hvor informasjonen fra nettstedet sammenlignes med oppføringer i kontaktregisteret ditt. Du kan selv godkjenne informasjonen som kunden har registrert slik at du unngår dobbeltoppføringer i kontaktregisteret ditt.

Vis ordrer: Et nytt vindu åpnes der du kan se all nettsteddata som ble importert, fordelt etter datatype på egne fanekort.

Import av data

1. Klikk på Start for å sette i gang nedlasting av data. Programmet vil nå koble seg opp mot Internett og lete frem eventuelle nye ordre og aktiviteter.
  2. Resultatet vil vises fortløpende i et oversiktsvindu. Dersom søket var resultatløst lukkes vinduet når du klikker Ferdig.
  3. Klikk Neste.
  4. Kontroller alle henvendelser og importer eller avvis dem. Dersom du ikke behandler alle henvendelsene umiddelbart vil de fremdeles være tilgjengelige neste gang du henter nettsteddata.

Dersom du har lastet ned ordrer og aktiviteter vil disse være tilgjengelige i henholdsvis Ordre/Faktura og Aktivitetsmodulen.

Tips! Påmeldte brukere får opprettet Nettstedkonto. Denne kan du redigere i Kontaktregisteret, på fanekortet Innstillinger, under Nettstedkonto.

Se også:

Oversikt over nye Ordre/Aktiviteter

Firmainformasjon

Kom i gang med eget nettsted