Firmainformasjon/Adresse

Dette vinduet viser detaljert informasjon fra Hent nettsteddata, sammenstilt med en eksisterende eller sannsynlig kunde fra kontaktregisteret. Les mer i Hent nettsteddata.Hvert felt viser data som er registrert i kontaktregisteret under Kontaktoversikt, tilsvarende felt fra Innkommende data og hva som vil importeres under Resultat.

Henvendelsen kan behandles på en av følgende måter:

Les mer om de ulike valgene nedenfor.

Slik justerer du importen

1. Kontroller data fra Kontaktoversikt mot Innkommende data.
  2. Velg hvilken av tekstene som skal oppdateres i kontaktregisteret under Resultat. Dersom ingen av forslagene passer kan du skrive inn ny informasjon direkte i feltet.
  3. Gjenta handlingen i alle fanekortene; Firmainformasjon, Adresser og Ytterligere info (kun på aktiviteter).
  4. Klikk Importer.

Kontaktregisteret er oppdatert med informasjon fra henvendelsen.

Slik knytter du importen mot en annen kontakt

1. Klikk Kontaktliste.
  2. Velg hvilken kontakt du ønsker å knytte henvendelsen mot.
  3. Klikk OK.
  4. Gå gjennom alle feltene og juster importen som beskrevet ovenfor.

Henvendelsen er knyttet til kontakten du har angitt.

Slik oppretter du kunden som en ny kontakt

1. Klikk Ny.
  2. Gå gjennom alle feltene og juster importen som beskrevet ovenfor.

Kunden har blitt opprettet i kontaktregisteret ditt.

Se også:

Kom i gang med eget nettsted

Hent nettsteddata

Datasammenligning