Beskrivelse av selskapet

I fanekortet Beskrivelse av selskapet kan du legge selskapsinformasjon og annen relevant informasjon som f.eks. visjoner, forretningsidé, mål og fakta om selskapet og annet du ønsker at besøkende på ditt nettsted skal vite om selskapet. Du kan formatere teksten og sette inn bilder, tabeller og linker om ønskelig.

Ved å klikke på knappen Sett inn selskapsinformasjon vil kontaktinformasjonen som er registrert i fanekortet Selskapsinformasjon bli hentet inn.

Se også:

Selskapsinformasjon

Topptekst

Kom i gang med eget nettsted

Verktøy for innhold på nettstedet