Designmal

I fanekortet Designmal bestemmer du utseende og farger for ditt nettsted. Designmalene er inndelt i to underliggende fanekort, ett for Nettsted og ett for Nettbutikk.

Les mer om hvordan du velger designmal for ditt nettsted i Designmaler Nettsted.

Les mer om hvordan du velger du designmal for din nettbutikk Designmaler Nettbutikk.

Tips! Det legges med jevne mellomrom ut oppdaterte designmaler på Internett som du kan laste ned til programmet. Programmet vil automatisk søke etter oppdateringer hver gang du velger å redigere, forhåndsvise eller oppdatere nettstedet, og du vil få beskjed når det finnes tilgjengelige oppdateringer. Les mer i Oppdatering av nettsted.

Se også:

Kom i gang med eget nettsted

Designtips for nettsted

Oppdatering av nettsted