Designmal Nettsted

Ved bruk av designmaler kan du gi ditt nettsted en helhetlig design bygget på et spesielt tema eller form.

Tips! Det legges med jevne mellomrom ut oppdaterte designmaler på Internett som du kan laste ned til programmet. Programmet vil automatisk søke etter oppdateringer hver gang du velger å redigere, forhåndsvise eller oppdatere nettstedet, og du vil få beskjed når det finnes tilgjengelige oppdateringer. Les mer her om hvordan du henter inn disse oppdateringene.

Bestemme utseendet på nettstedet

Begynn med å Velge designmal i venstre vindu. Ønsker du å benytte rammer, kan du velge dette under knappen Egenskaper for valgt mal øverst til høyre i vinduet Designmal. Les mer om dette i Egenskaper for valgt mal . Deretter kan du Velge fargekombinasjonen du ønsker å benytte.

Du kan også opprette nye eller redigere fargekombinasjoner, samt tilbakestille til standard. Les mer i Opprett en ny fargekombinasjon.

Sjekk forhåndsvisningen av designmalen og fargekombinasjonen du har valgt i vinduet Eksempelvisning. Forhåndsvisningen vil automatisk oppdateres så lenge Automatisk oppdatering er aktivert. Hvis denne er deaktivert, må du klikke Oppdater for å se endringene.

Merk! Dette er kun en forhåndsvisning av en eksempelmal, ikke en reell forhåndsvisning av ditt nettsted.

Når du har valgt en designmal, kan du oppdatere nettstedet herfra ved å klikke på knappen Oppdater nettsted.

Se også:

Opprette en ny fargekombinasjon

Designmaler nettbutikk

Designtips for nettsted